Александър Скарсгард е станал татко за първи  път, съобщава People“.46-годишният

...
Александър Скарсгард е станал татко за първи  път, съобщава People“.46-годишният
Коментари Харесай

Александър Скарсгард стана татко за първи път

Александър Скарсгард е станал баща за първи  път, оповестява „ People “.

46-годишният шведски артист удостовери огромната вест пред „ Entertainment Tonight “ на премиерата по аления килим на сезон 4 на драмата на HBO " Succession ".

Въпреки че Скарсгард се появи на блестящото събитие без приятелката си Тува Новотни, той сподели на излизане, когато го поздравиха за новината: „ Много ви благодаря “. Получил и плюшена играчка от фенове, за която също благодарил. 

Това е първото дете на Скарсгард и второ за Тува, която има 16-годишна щерка Ела от някогашния си Николай Лерсбриген.

Актрисата за първи път сподели бременно коремче през април, на шведските награди „ Elle “.

Александър Скарсгард и шведската актриса Тува Новотни започнаха да се срещат през 2022. Те дълго криха връзката си, както и се допуска, че детето им е родено много по-рано, а чак в този момент той е удостоверил.

Двойката е видяна дружно през ноември 2022 година в Ню Йорк с количка. Актьорът преди този момент споделил пред " People ", че първото нещо, което търси у дамата, която желае да му е партньорка в живота, е възприятието за комизъм. 

" Чувството за комизъм сигурно е номер едно ", изясни той през 2009 година " Да си занимателен и интелигентен е доста значимо ". 

Той сподели на Челси Хендлър през 2017 година по време на изявление, че доста желае да стане татко един ден.

" Искам да победя татко си. Той има осем деца! Баща ми е на 65 и му се роди дете преди четири години. Роден съм през 70-те. Баща ми е имал по дете през 70-те, 80-те, 90-те, през 2000-те и през 2010 г ", съобщи той тогава.

Александър се пошегува, че въпреки да е " лудница ", е било занимателно.

" Бяхме доста хора и кучета, които тичахме в близост ", сподели Скарсгард. " Бяхме доста бохемско домакинство ", споделя с усмивка той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР